«Սրտի վալետ». նոր հումորային սիթքոմի մանրամասները. BACKSTAGE

Գեւորգ Մկրտչյանի եւ Քրիստինա Հովհաննիսյանի առաջին տանգոն

Գեևորգ Մկրտչյանը և Քրիստինա Հովհաննիսյանը պսակադրվեցին

Աներեւակայելի էմոցիաներ. Համասյանի համերգը Խուստուփ լեռան լանջին

Տիհանա Vibes. Ո՞րն է ամուսնության լավագույն տարիքը, եւ կարելի՞ է արդյոք դավաճանել

MOCT 5. Անդերգրաունդ կյանքը Հայաստանում

«Armflix»-ի «Տանդեմ» սերիալի առաջին 3 սերիաների ցուցադրությունը, կարմիր գորգն ու հայտնի հյուրերը (VIDEO)

Անդրեյ Մակարեւիչ. «Ինտերնետը շատ շուտ է հասել մարդկությանը»

Գուշակիր գույնը, ստացիր ծաղկեփունջ. մեկ օր՝ Մայիս Վարդանյանի հետ

Տիհանա Vibes Դավիթ Մանոյանի հետ. Իվետա Մուկուչյանի հետ տեսահոլովակի, Կասպերի եւ այլ թեմաների մասին

Տիհանա Vibes. ZatikArtFest-ի գույներն ու մարդիկ

Տիհանա vibes. Թվում է՝ պարզ հարցեր են, պարզվում է՝ ոչ այնքան

Միխայիլ Շուֆուտինսկին ժամանեց Հայաստան

Տիհանա Vibes. Ընկերները, սեքսը, շաուրման. իսկ ձեզ ի՞նչն է երջանկացնում

Ի՞նչ ակնկալիքներ ունեն երեւանցիները «Եվրատեսիլում» Լադանիվայի մասնակցությունից

«Օսկար 2024». Լավագույնները, «ամենամերկը», հմայիչ Քենն ու մյուս հիշարժան պահերը

Տիհանա Vibes. Իսկ դուք պատրա՞ստ եք ձեր կնոջ համար այսպիսի «քննություն» հանձնել

«Մենչի վերջը» ստենդափի պրեմիերան, հայտնի հյուրերն ու գլխավոր «մեսիջը»

Շոտլանդական արտադրող արհեստական ինտելեկտի միջոցով ստեղծել է հազվագյուտ վիսկի՝ 50 հազար դոլար արժողությամբ

22:17, 27 մարտի

Diageo ընկերությունը միավորել է նորն ու հինը՝ ստեղծելով 50 հազար դոլար արժողությամբ վիսկիի երկու հազվագյուտ շիշ: Նոր արտադրանքը SmokeDNAi կոչվող արհեստական ինտելեկտի տեխնոլոգիան է, որը թույլ է տալիս ուսումնասիրել տակառներում վիսկիի հնեցման գործընթացը։

Diageo-ն մոտ 44 միլիոն դոլար է ներդրել վիսկիի հնեցման հետազոտության մեջ և կյանքի է կոչել Ghost Port Ellen թորման գործարանը հազվագյուտ Port Ellen Gemini վիսկիով: Տեխնոլոգիան դուռ է բացում տարբեր տակառներում թորված ոչ միանման կրկնակի վիսկիների համային հատկանիշների վերլուծության համար՝ մնացորդային և օրիգինալ: Ըստ Fox News-ի՝ Պորտ Էլենի վիսկիի երկու տակառների միջև եղել են վանիլի բնութագրերի տարբերություններ. մեկը պարունակում էր մոտ 3%, իսկ մյուսը մոտ 6%: Մնացած տակառը պարունակում էր 1960-ականների և 1980-ականների սպիրտներ, ըստ շքեղության ազգային դեսպան և Հյուսիսային Ամերիկայի Diageo-ի վիսկիի բաժնի ղեկավար Էվան Մորգանի:

 «Մենք ցանկանում ենք հասնել այդ հրաշալի դանդաղ հասունացմանը տակառում, որտեղ մենք վերահսկում ենք համը», - ասաց Մորգանը Fox News Digital-ին: Գործընթացը պահանջում է, որ վիսկիի նմուշները ենթարկվեն քիմիական վերլուծության, որին հաջորդում է գազային քրոմատագրությունը, և առանձին բաղադրիչների տվյալների հավաքածուները բաժանվում են ալգորիթմի միջոցով: Գիտակները կարող են դիտարկել համային համակցություններ, բույրեր և պրոֆիլներ, որոնք անտեսանելի են մարդու աչքի համար: «Վիզուալ պատկերում դուք կտեսնեք շարժվող մեկ մասնիկի փոքր քանակություն», - ասաց Մորգանը:

 Ըստ Fox News-ի՝ տեսողական պրոֆիլները կարող են ներառել կոկոսի, ծխի, հողեղենի, բուժիչ, ծաղկային և քաղցր բույրերի համադրություն:


Հետևեք NEWS.am STYLE-ին Facebook-ում, Twitter-ում և Instagram-ում





  • Այս թեմայով



@NEWSam_STYLE

  • Արխիվ
Որոնել